Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen raisa_marja@hotmail.com kertomalla mille kurssille haluat ilmoittautua sekä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Tietoja käsitellään ainoastaan laskutusta varten. Saat kuittauksen ilmoittautumisesta muutaman päivän kuluessa sähköpostitse. Lasku lähetetään vasta kurssin alkamisen jälkeen ja erääntyy maksettavaksi viikon kuluessa laskun päivämäärästä.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 vuorokautta ennen kurssin alkua sähköpostitse. Sen jälkeen peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan. Peruuttamatta jääneen kurssipaikan voi myös siirtää ilman lisäveloitusta toiselle henkilölle. Huomaa, että mikäli ilmoittaudut kurssille 14 vuorokautta tai myöhemmin ennen kurssin alkua, ilmoittautumista ei voi perua.

Kurssin järjestäjä pidättää oikeuden kurssin perumiseen, mikäli kurssin minimi osallistujatavoite ei täyty. Järjestäjä ilmoittaa mahdollisesta kurssin peruuntumisesta hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Kaikissa kursseihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä kurssin järjestäjään sähköpostitse raisa_marja@hotmail.com tai puhelimitse +358440266855.