Luova kesä – kuvataiteen kesäkursseja aikuisille
27.6.–10.7.2022 | Taiteen talo

 

Piirustusta havainnosta

Havaintoon perustuvia piirustusharjoituksia välineenä lyijykynät. Harjoitellaan lyijykynäpiirtämisen tekniikkaa erilaisia esineitä ja muotoja tutkien ja piirtäen, edeten yksinkertaisista muodoista haastavampiin. Opitaan mallin tarkkaa havainnointia ja piirtämistä mittasuhteiden ja yksityiskohtien hahmottamisesta varjostamiseen ja kolmiulotteisen muodon kuvaamiseen. Vapaavalintaisia tehtäviä havainnosta piirtämisen luovaan soveltamiseen liittyen. Kurssi sopii hyvin kaikille piirtämisestä kiinnostuneille. Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan.

Ajankohta: ma 27.6. – to 30.6.2022 klo 17.00–20.00
Sijainti: Taiteen talo, Nunnankatu 4, 20700 Turku
Hinta: 90,00 € (sis. alv. 24 %)
Paikkatilanne: kurssilla on tilaa
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: raisa_marja@hotmail.com

 

Vanitas – asetelmamaalaus vesiliukoisilla öljyväreillä

Tutustutaan Vanitas-asetelmamaalausten historiaan ja symboliikkaan sekä koostetaan ja maalataan oma Vanitas-asetelma käyttäen vesiliukoisia öljyvärejä. Opitaan havaintoon perustuvan maalauksen eri vaiheita sommittelusta luonnosteluun ja maalaamiseen tarkasti mittasuhteita, yksityiskohtia, valoja ja varjoja havainnoiden. Harjoitellaan myös värien käyttöä ja sekoittamista, maalauksen kerroksellisuutta hyödyntäen. Kurssin aikana öljyvärimaalauksen perusteet, materiaalit ja työvälineet tulevat tutuksi, joten kurssi sopii hyvin vasta-alkajille, mutta myös pidempään maalanneille, Vanitas-teemasta ja asetelmasta aiheena kiinnostuneille. Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan. Evästauko.

Ajankohta: pe 1.7. – su 3.7.2022 klo 10.00–15.00
Sijainti: Taiteen talo, Nunnankatu 4, 20700 Turku
Hinta: 120,00 € (sis. alv. 24 %)
Paikkatilanne: kurssilla on tilaa
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: raisa_marja@hotmail.com

 

Akryylimaalaus workshop

Tutustutaan akryylimaalauksen tekniikkaan ja soveltamistapoihin, tehdään kokeiluja sekä suunnitellaan ja toteutetaan erilaisia puoliabstrakteja että abstrakteja maalauksia DIY-tyyppisesti ohjeita seuraten. Opitaan akryylimaalauksen perusteita, käyttämään eri apuaineita akryylivärin kanssa, käyttämään erilaisia maalausvälineitä pensselin lisäksi sekä tekemään teoksia nopeastikin erilaisille pohjamateriaaleille monipuolisesti kokeillen ja väreillä leikkien. Kurssi sopii hyvin sekä kokeilumielisille pidempään maalanneille että vasta-alkajille johdatuksena akryylimaalauksen mahdollisuuksiin. Materiaalit sisältyvät kurssin hintaan. Evästauko.

Ajankohta: ma 4.7. – to 7.7.2022 klo 10.00–15.00
Sijainti: Taiteen talo, Nunnankatu 4, 20700 Turku
Hinta: 150,00 € (sis. alv. 24 %)
Paikkatilanne: kurssilla on tilaa
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: raisa_marja@hotmail.com

 

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen raisa_marja@hotmail.com kertomalla mille kurssille haluat ilmoittautua sekä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Tietoja käsitellään ainoastaan laskutusta varten. Saat kuittauksen ilmoittautumisesta muutaman päivän kuluessa sähköpostitse. Lasku lähetetään vasta kurssin alkamisen jälkeen ja erääntyy maksettavaksi viikon kuluessa laskun päivämäärästä.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 vuorokautta ennen kurssin alkua sähköpostitse. Sen jälkeen peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan. Peruuttamatta jääneen kurssipaikan voi myös siirtää ilman lisäveloitusta toiselle henkilölle. Huomaa, että mikäli ilmoittaudut kurssille 14 vuorokautta tai myöhemmin ennen kurssin alkua, ilmoittautumista ei voi perua.

Kurssin järjestäjä pidättää oikeuden kurssin perumiseen, mikäli kurssin minimi osallistujatavoite ei täyty. Järjestäjä ilmoittaa mahdollisesta kurssin peruuntumisesta hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Kaikissa kursseihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä kurssin järjestäjään sähköpostitse tai puhelimitse.